dijous, 13 d’abril de 2017

Divendres sant, oració interreligiosa a la porta del CIE de València

Amb el lema “l’amor no te fronteres” la HOAC de València convoca una oración interrelegiosa per les victimes de la immigració a la porta del CIE de València amb participació de cristians i cristianes junt de persones de la comunitat islámica de València

Aquest divendres sant 14 d’abril a les 21h la HOAC de València convoca per quart any consecutiu una oració interreligiosa a les portes del Centre d’Internament d’extrangers de Sapadors a València. A l’acte acudirán persones de diferents religions unides per la voluntat de fer caure murs i acollir a tot el mon en tots els països del mon. 

És un urgent el tancament del CIE de València, lloc on es vulneren els Drets Humans. Per això la nostra solidaritat és també un acte de denúncia social.

Esta prevista la participación de perones del Centre de Cultura Islàmica de València que participen en la oració així com de cristians i cristianes units amb el lema “L’amor no te fronteres”. Es portaran 80 espelmes a la porta del CIE en solidaritat i record amb les 80 persones que están tancades en aquests moments en el CIE de València.

Saludem igualment la iniciativa de la delegació diocesana de Migracions de l’Arquebisbat de València de fer un viacrucis pel llit del Turia el mateix divendres sant.

Com va dir recentment el Papa Francisco, cal “superar la indiferència i anteposar als temors una generosa actitud d'acolliment cap a aquells que criden a les nostres portes”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada